viernes, 11 de mayo de 2012

ENS HO PODEN TREURE TOT MENYS EL SENTIT DE L’HUMOR. Ens volen grisos, tristois, moixos, abaltits, anorreats sota la llosa de les circumstàncies. El feix que ens posen damunt les espatlles és cada vegada més feixuc. I no paren de carregar. Segurament hi troven un plaer malaltís en això de fer patir la gent. No pot deduir-se’n res més de l’actitud sorneguera que adoptaven el cap dels empresaris espanyols i els seus sequaços moments abans de començar la trovada amb els representants sindicals. Aquelles burles dels més poderosos del país davant del patiment de la gent que no tenen més força que la del seu esforç per mantenir-se vius amb un xic de dignitat demostren sense cap mena de dubtes que, per força, han d’estar tarats. I molt.
Però lluny de rendir-nos nosaltres els presentem allò que els farà més mal. Els tornem la burla i per això fem acudits graciosos sobre ells. Ells no en saben. Són ells els amargats i és per això que deleixen per torturar la gent plañera, la del poble. I és també per això que us ofereixo aquest acudit que ha estat triat com el millor, el que no sé es d’on és el millor o d’entre quins, però tan n’hi fa perquè la qüestió és poder riure. Sí, i si pot ser amb unes bones riotades, d’aquelles que fan vibrar tot el teu ésser.
És aquest: Comenta un metge d’Israel: “A Israel, la medicina està tant avançada que li treiem un testicle a una persona, li posem a una altra i al cap d’una semana ja està cercant feina” I el metge alemany comenta: “Això no és res. A Alemanya li treiem part del cervell a una persona li posen a una altra I al cap de quatre setmanes ja esta cercant feina” I un de rus afegeix: “Això tampoc és res. A Rússia la medicina està tant avançada que li treiem la meitat del cor a una persona, li posem a una altra i al cap de dues setmanes ambdues están cercant feina”. Davant de tante presunció l’espanyol respon: “ Això no té res a veure amb el que fem nosaltres. Si n’aneu de retrassats. Nosaltres agafem una persona sense cervell, sense cor i sense collons, el fem president del govern i ara !!!TOTHOM ESTÀ CERCANT FEINA¡¡¡”

No hay comentarios:

Publicar un comentario